Wij stellen graag aan u voor: Desly Elskamp

Desly Elskamp

Mijn eerste indruk van Leap was anders dan verwacht, maar dan wel in zeer positieve zin! Al tijdens mijn kennismakingsgesprekken merkte ik dat men hier heel open is en gezelligheid op de werkvloer minstens net zo belangrijk vindt als de resultaten. Ik heb het geluk gehad dat ik bij Leap kwam toen de coronaregels alweer redelijk versoepeld waren. Zo heb ik mijn collega’s al snel op kantoor kunnen leren kennen en stond er in de eerste week al gelijk een etentje met alle medewerkers op het programma.

 

Gedurende de laatste maanden heb ik steeds meer plezier gekregen in het werken bij Leap. Waar het begon met kleine opdrachtjes en heel veel leren, kreeg ik al snel de mogelijkheid om mee te gaan naar klanten en kan ik nu bedrijven al echt helpen met mijn inzet en kennis. Naast het werk an sich dragen natuurlijk ook de collega’s bij aan het werkplezier. Ik ben de laatste maanden goed begeleid en het kostte weinig moeite om opgenomen te worden in de groep. Ik kijk er dus naar uit om samen onze klanten een innovatie boost te kunnen geven!

 

Naast mijn werk bij Leap vind ik het ook leuk en belangrijk om mezelf op andere manieren te ontwikkelen. Soms is dat door video’s te bekijken op internet en soms door een goed boek te lezen. Wanneer ik in mijn vrije tijd echt wil ontspannen doe ik eigenlijk zo min mogelijk. Het liefst heb ik dan een biertje in de hand of kijk ik naar mijn cluppie Feyenoord, waar dan maandag op kantoor weer genoeg over te bespreken is met de collega’s die minder verstand hebben van voetbal. 😉

Meer weten?