Wij stellen graag aan u voor: George van Suchtelen

George van Suchtelen

Halverwege mijn afstudeerscriptie voor de opleiding bedrijfskunde werd ik getipt voor een vacature bij Leap. “Nee, niet van de telefoons; deze Leap is met één ‘P’”, werd me verzekerd. Innovatie consultant, dat klinkt goed, maar wat dat nou echt inhoudt? Daar zou ik pas later achter komen.

Mijn eerste weken bij Leap vielen in een goede periode. Na een versoepeling van de coronamaatregelen kon ik, in tegenstelling tot collega’s die in het voorafgaande jaar waren aangesloten, meteen face-to-face met iedereen kennismaken. Dit warme welkom heeft me voorbereid op een veelbewogen, maar vooral uitdagende eerste paar maanden.

Als generalist met een breed interessegebied heb ik ondervonden dat ik als consultant bij Leap mijn nieuwsgierigheid de vrije loop kan laten. In de variërende projecten waar ik tot nu toe in heb meegedraaid heb ik hier de ruimte voor gekregen, maar kreeg ik ook de kans fanatiek de diepte in te gaan wanneer dat nodig was. Op deze manier heb ik (soms onverwacht) raakvlak gevonden met verschillende onderwerpen waar ikzelf enthousiast over ben. Regelmatig was dat op het gebied van innovatie en techniek, iets wat in mijn vrije tijd terugkomt omdat ik graag (of noodgedwongen) sleutel aan mijn motor of mijn 3D printer. Maar waar ik in de afgelopen tijd nog wel de meeste energie en inspiratie uit heb gehaald, waren de gesprekken met vele verschillende ondernemers, hun drive om continu in ontwikkeling te blijven en de rol die ik daar als consultant in kan spelen om dat mogelijk te maken.

Ben jij zo’n ondernemer die weigert stil te staan en altijd een stap voor wil lopen op de concurrentie? Daar hoor ik graag meer over! Of het nou om technische, sociale of digitale innovatie gaat, subsidie kan de innovatiekracht van je bedrijf vergroten.

Laten we samen de kansen in kaart brengen: take a Leap!

Meer weten?