Wij stellen graag aan u voor: Sebastiaan te Wierik

Sebastiaan te Wierik

Het zal je maar overkomen: bij je nieuwe werkgever beginnen in de drukste periode van het jaar!

Met de naderende WBSO-deadline was de start van mijn carrière bij Leap intensief, maar tegelijkertijd ontzettend interessant en leerzaam. Zo werd ik gelijk in het diepe gegooid door deel te nemen aan gesprekken met klanten. Hier leerde ik enerzijds veel van de uitgebreide expertise van ervaren consultants en aan de andere kant was het erg interessant om de kennis en innovatieve ideeën van de verschillende bedrijven te beleven. Helaas was het niet mogelijk om als consultant de bedrijven te bezoeken in verband met de COVID-19 maatregelen, maar dit is wel iets waar ik erg naar uitkijk.

Ook de cultuur van Leap was een nieuwe ervaring. Waar ik in mijn studiejaren parttime werkte bij een productiebedrijf met een erg strakke organisatiestructuur, was dit bij Leap vrijwel exact het tegenovergestelde. Kwaliteit staat voorop, maar daarnaast hecht Leap zeer veel waarde aan flexibiliteit en input van het team. Als persoon die graag zichzelf ontwikkelt en zijn stem laat horen is dit een werkomgeving die perfect bij mij past.

Hoewel de coronacrisis een nachtmerrie is/was voor veel bedrijven, biedt het ook tal van mogelijkheden. Een hele gave uitdaging om bedrijven te helpen met de financiële kant van haar nieuwe ideeën, zodat ze de kans hebben deze uit te werken tot innovaties die de maatschappij weer een stap vooruit helpen.

Wie weet tot snel!

Meer weten?