Wij stellen u graag voor aan: Jasper Uijttenboogaart

Subsidie aanvragen - Leap subsidieadvies

Mijn naam is Jasper Uijttenboogaart en ik ben begin februari 2019 begonnen als Consultant bij Leap op de vestiging Nijmegen. Ik ben 30 jaar geleden geboren in Arnhem, maar opgegroeid in de gemeente Renkum. In Nijmegen heb ik Medische Biologie gestudeerd. Mijn specialisatie tijdens mijn master was Management & Technologie, gericht op innovatie en ondernemerschap. Na mijn studie ben ik in Nijmegen blijven wonen, waar ik ondertussen al 12 jaar woon.

In mijn vrije tijd houd ik van sporten (hockey en squash) en muziek maken met mijn band. Daarnaast ben ik ook altijd in voor een hapje en drankje met vrienden of familie en een stedentrip of reis.

De afgelopen 3 jaar ben ik werkzaam geweest als Consultant Innovation & Funding bij een subsidieadviesbureau, en als projectcoƶrdinator/subsidieadviseur van publieke en private samenwerkingen, bij de Radboud Universiteit.

Binnen Leap wil ik mijn kennis en enthousiasme op het gebied van Health & Life Sciences en innovatie toepassen en verder ontwikkelen.

Meer weten?