Wij stellen u graag voor aan: Koen de Labije

Koen de Labije

Informatietechnologie heeft onze levens veranderd op manieren die we ons nooit hadden kunnen voorstellen. Ik vind het fantastisch om deel uit te maken van deze evolutie door bedrijven bij te staan op het gebied van financiering en optimalisatie van hun digitale innovatieprojecten. 

Koen heeft in Brussel een Master in Communication Studies — New Media and Society afgerond, waar hij zich voornamelijk richtte op businessbeleid en innovatie in informatietechnologie. Tevens is hij al jaren actief als cryptocurrency-miner en houdt hij met passie in de gaten welke nieuwe ontwikkelingen er plaatsvinden in de digital space. Koen is sinds begin november werkzaam bij ons als consultant binnen Team ICT & Digitale Innovatie in Delft. 

 Het is door Corona een vreemde tijd om aan een nieuwe baan te beginnen, maar ik moet zeggen dat ik een erg leuke start heb bij Leap! Ik heb de meeste Leap’ers al snel digitaal leren kennen, en degenen die werkzaam zijn voor de vestiging in Delft, kwamen gespreid  iedere dag één of twee personen  naar het kantoor. Hierdoor was de kennismaking met eenieder gemoedelijk, persoonlijk en warm. Het inwerken verliep soepel, en dit terwijl ik de eerste week ook al een dag thuis heb gewerkt. Noemenswaardig is dat ik vanaf het begin al werd betrokken in interessante projecten en dat ik in de eerste week een zeer leerzame cursus kreeg! De volgende cursus staat overigens al in mijn agenda.  

De nabije toekomst gaat veelbewogen en merkwaardig zijn bij Leap. Niet alleen voor mij, maar voor alle Leap’ers. Niet te vergeten, alle bedrijven waar Leap mee samenwerkt. Overal zullen veranderingen plaatsvinden waarvan we nog niet precies weten hoe die zullen zijn. Ik zie de toekomst vol enthousiasme tegemoet. Want wat ik wel weet, is dat Leap een tof bedrijf is dat zich uitstekend kan aanpassen aan nieuwe situaties en als geen ander weet hoe te innoveren!” 

Meer weten?