Wij stellen u graag voor aan: Mike Rademakers

Subsidie aanvragen - Leap subsidieadvies

Graag stellen wij onze nieuwe collega Mike Rademakers aan u voor! Mike is vol enthousiasme aan de slag gegaan als consultant bij Leap. Dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan! Mike stelt zich graag aan u voor:

Over Mike

Hi, mijn naam is Mike Rademakers en ik ben 1 november 2017 begonnen als consultant bij Leap. 24 jaar geleden ben ik geboren in het Limburgse Sittard en woon tegenwoordig samen met mijn vriendin in Nijmegen. Na een bachelor Technische Bedrijfskunde, heb ik in 2017 de master Innovation Management afgerond aan de TU Eindhoven. Ik hou van alles wat met sport en competitie te maken heeft en het allerliefste speel ik basketbal. Verder hou ik van muziek (maken) en ga ik graag naar festivals.

Ik hou van rationaliteit en structuur. Afspraak is afspraak en hou dan ook niet van excuusjes. Dit toepassen in de dynamische en onvoorspelbare omgeving van technische innovaties is een van de leukste uitdagingen die ik verwacht tegen te komen bij Leap. Ik kijk vooral uit naar het begrijpen en verder uitwerken van technologische groei- en innovatieplannen van klanten. Als starter op de arbeidsmarkt ga ik met veel energie optimaal gebruik maken van deze kans om te leren en mezelf te ontwikkelen als consultant.

 

Meer weten?