Wij stellen u graag voor aan: Ward van der Linden

Subsidie aanvragen - Leap subsidieadvies

Graag stellen wij onze nieuwe collega Ward van der Linden aan u voor!

Over Ward

Mijn naam is Ward van der Linden ik ben onlangs begonnen bij Leap op de vestiging in Nijmegen. Ik ben 23 jaar geleden geboren in Apeldoorn en hier ook opgegroeid. In Enschede heb ik een studie Bedrijfskunde gevolgd, gedurende mijn studie heb ik ook anderhalf jaar in Enschede gewoond. Inmiddels woon ik samen met mijn vriendin in Ugchelen, een dorp wat tegen Apeldoorn aan is gegroeid.

Ik heb erg veel affiniteit met en kennis van innovatie en ICT. Binnen een groot verzekeringsbedrijf heb ik mede een innovatie-team mogen opzetten op basis van een agile en lean startup werkwijze. Mijn focus lag op het ontwikkelen van een innovatie-funnel, het oplossen van tactische en strategische vraagstukken en het ondersteunen bij verschillende projecten.

Daarnaast heb ik gedurende acht maanden een uitgebreid onderzoek mogen uitvoeren naar de impact van blockchain technologie op het Nederlandse bank- en verzekeringswezen. Sinds het ontstaan van blockchain technologie (2009-2010) ben ik hier erg bij betrokken en in geïnteresseerd. Tijdens dit onderzoek heb ik mijn ervaring in consultancy maar ook in ICT o.a. door het programmeren van smart contracts (voor de kenners: a.d.h.v. Solidity op de Ethereum blockchain) ruimschoots kunnen inzetten.

Binnen Leap wil ik mijn kennis en enthousiasme op het gebied van innovatie en ICT toepassen en verder ontwikkelen, dit bij veel verschillende soorten bedrijven.

 

Meer weten?