Holland Instrumentation

Holland Instrumentation (HI) is hét hightech innovatieplatform van West-Nederland. Het innovatieve trefpunt ook van steeds meer bedrijven, kennisinstellingen, onderwijsinstellingen en overheden die zich richten op hightech. Steeds meer inderdaad, want sinds de oprichting in 2012 is HI uitgegroeid tot een innovatiecluster met ruim 100 sectoroverstijgende partijen binnen de hightech.

HI is actief met het organiseren van evenementen rondom thema’s die leven onder de deelnemers. Thema’s die altijd direct te linken zijn aan (inhoudelijke) vraagstukken en actuele ontwikkelingen op terreinen als digitalisering (smart industry) en duurzame technologie. Met de bedoeling om door het delen van kennis en deskundigheid deelnemers te helpen bij het signaleren en verkennen van mogelijkheden om nieuwe innovaties te ontwikkelen.

Juist vanuit de hechte relatie met HI is Leap altijd up to date op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van hightech en innovatie in West-Nederland. En dus als geen ander in staat om contacten te leggen met interessante partners en om de juiste vertaalslag te maken naar subsidieprojecten.

MEER WETEN?

We helpen u graag verder,
neem contact op met:

 

Bertus Postma

Managing Consultant

b.postma@leap.nlBel ons