42 B.V.

¨Hoe cliché misschien ook, de term ontzorgen, toch is dat precies wat Leap voor ons doet waar het gaat om alles op het gebied van subsidies. Leap doet dat tot volle tevredenheid. Want onze contactpersonen bij Leap zitten bovenop alles wat zich ook maar aandient aan subsidiemogelijkheden. En ze beschikken over een uitstekende dossierkennis, waaronder de SLIM-subsidie.

¨De samenwerking met Leap stelt ons in staat om een business case sneller op haalbaarheid te kunnen inschatten en daardoor sneller maar tegelijk weloverwogen de volgende innovatieslag te maken¨

– Eric Meijer, directeur bij 42 in Zoetermeer

Zij weten dus wat er bij ons speelt, en zijn dan ook als geen ander in staat om, hoe specifiek ook een project of een marktsector, elke subsidieregeling als het ook maar even kan om te zetten in een serieuze subsidiekans.

Nog even over dat ontzorgen: tot voor kort schreven wij onze subsidieaanvragen zelf. Met het oog op een nog efficiënter en beter gestroomlijnd subsidieaanvraagproces doet Leap het schrijfwerk nu ook. Ja, voor ons wordt Leap, in de ware zin van het woord, meer en meer dé subsidiepartner. De partner die onze innovativiteit perfect weet te koppelen aan subsidieregelingen. En andersom natuurlijk.

Wat het ons als middelgroot bedrijf jaarlijks globaal, maar wel degelijk heel concreet oplevert aan subsidiegelden, de samenwerking met Leap? Dan moet je toch al gauw denken aan ruim 100.000 euro. Puur aan kostenreductie. Ja, dat draagt natuurlijk in positieve zin bij aan de haalbaarheid van een business case. Waardoor wij als bedrijf sneller maar tegelijk weloverwogen onze volgende innovatieslag kunnen maken. ¨

Over 42

42 in Zoetermeer is dé technologiepartner die tal van bedrijven, instellingen en organisaties in de meest uiteenlopende sectoren (bankwereld, verzekeringswezen, overheid, gezondheidszorg, onderwijs…) helpt hun bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Voor deze bedrijven, instellingen en organisaties ontwikkelt en onderhoudt 42 innovatieve, robuuste en bedrijfskritische applicaties.

Net als 42 B.V. met ons samenwerken?