Anachron B.V.

“In Order2Cash bieden wij hét platform voor elektronische facturatie, betaling en credit management. Hét platform dat juist om zijn innovatieve technologie en ontwikkelde functionaliteit wordt gebruikt door bijvoorbeeld tal van gerenommeerde verzekeraars, kledingmerken en verhuurbedrijven.

“Vooral de combinatie bij de Leap consultants van én technische kennis én expertise in subsidies zorgt voor een fijne samenwerking”

– Marco Eeman, CTO Anachron

Voor zowel het bereiken als voor het uitbreiden van de technologieën die de basis vormen van het platform, zal het u niet verbazen dat onze organisatie er één is van voornamelijk IT’ers. IT’ers die gezamenlijk ons R&D team vormen. Op ons hoofdkantoor in Amsterdam maar ook in onze vestigingen in Joure (Friesland) en in Krakau (Polen).

Wat subsidies voor ons betekenen? Ze bieden onze organisatie de stimulans om te investeren, en te blijven investeren in voornamelijk innovatie, personeel en organisatie. Zodat we onze innovatiekracht op peil kunnen blijven houden.

Om onze subsidiekansen niet alleen zo goed mogelijk te kunnen detecteren, maar zeker ook om deze optimaal te benutten, werken wij samen met Leap. En zijn daar altijd twee consultants paraat om ons daarbij met raad en daad bij te staan. Dit werkt tot volle tevredenheid. De samenwerking over en weer is fijn. Niet in de laatste plaats omdat de consultants beschikken over én technische kennis én expertise in subsidies.’’

Over Anachron

Met meer dan 15 jaar ervaring in het bieden van wereldwijde e-Invoicing en Order2Cash diensten, was en is Anachron de voorloper in het transformeren en digitaliseren van financiële processen. Met zijn diensten ondersteunt Anachron het functioneren van de meest toonaangevende bedrijven. en wel door de financiële processen te optimaliseren, het werkkapitaal te versterken en kosten te reduceren.

Net als Anachron met ons samenwerken?