DSPA B.V.

“Voor ons zit de meerwaarde van Leap in het feit dat ze naast kennis van financiering ook kennis en expertise op het vakgebied van innovatie management inbrengen. Het door Leap ontwikkelde innovatie assessment is een praktisch instrument om samen met ondernemers na te denken op welke manier investeringen in innovatie ook daadwerkelijk rendement opleveren.

“Het door Leap ontwikkelde innovatie assessment heeft ons op een heel pragmatische en natuurlijke manier laten inzien dat we slimmer kunnen innoveren”

– Frans Vogelzangs, Director DSPA

 

DSPA heeft hiermee inzicht gekregen in de manier waarop we onze innovatie aanpak kunnen verbeteren om uiteindelijk nog beter aan te sluiten op (latente) marktbehoeften. Eén van de inzichten had betrekking op onze logistieke keten. Omdat we delen van de wereld indirect beleveren, krijgen we hier beperkte feedback over de verbeteropties van ons huidige en toekomstige productportfolio van de eindklant. Binnen DSPA zal een programma worden gestart om inzichten van eindklanten beter te inventariseren en als input te laten dienen voor ons NPD-proces. Onze adviseur bij Leap zal dit programma, in samenwerking met medewerkers van DSPA, ontwikkelen en uitvoeren.”

Over DSPA

DSPA is een toonaangevende producent en distributeur van innovatieve aerosol generators. Deze generators worden gebruikt voor brandblussing- en onderdrukking toepassingen. Wereldwijd worden de technologie en de producten van DSPA gebruikt door overheden, brandweereenheden en diverse industrieën. DSPA streeft met een sterke focus op kwaliteit, betrouwbaarheid, service en innovatie naar maximale klantwaarde. Deze combinatie vormt de basis voor de winstgevende wereldwijde groei van DSPA.

Net als DSPA met ons samenwerken?