JBT Food & Dairy Systems B.V.

¨Onze wereld, de wereld van drank- en voedselproducenten bevindt zich op het snijvlak van voedingsmiddelentechnologie en farmacie. Het is een heel competitieve wereld. Waar je toekomst voor een heel groot deel wordt bepaald door hoeveel je investeert in en hoe goed je bent in ontwikkeling, in research en development (R&D).

 

¨Leap begrijpt onze techniek en al helemaal hoe wezenlijk subsidiëring is voor een bedrijf als het onze, actief in een sector waar succes staat of valt met ontwikkeling¨

Cock Kranenburg, manager Technology bij JBT Food & Dairy Systems in Amsterdam

 

Wij kunnen niet anders dan, wij moeten innovatieve, dus risicovolle projecten durven opzetten. Maar we willen de risico´s daarvan wel zo goed mogelijk proberen in de hand te houden. Bijvoorbeeld door waar mogelijk aanspraak te maken op subsidies.

Ieder zijn vak, zeggen wij wat dat betreft. En subsidies, dat is het vak, dat is het werkterrein, de expertise van Leap. Meer in het bijzonder van het Leap HighTechSpecialistenTeam. De consultants daar zijn kind aan huis op onze markt. Spreken onze taal. En begrijpen als geen ander hoe wezenlijk subsidiëring is voor een bedrijf als het onze, actief in een sector waar succes staat of valt met ontwikkeling.

Leap zorgt ervoor dat wij ons daar helemaal op kunnen toeleggen, op dat ontwikkelen. En het zorgt er ook nog eens voor dat alle formaliteiten – en dat zijn er heel wat – om te komen tot een in alle opzichten kansrijke subsidieaanvraag tot in de puntjes worden geregeld. Met alle succes en dus toekomst van dien.¨

Over JBT Food & Dairy Systems B.V.


JBT Food & Dairy Systems B.V. in Amsterdam, onderdeel van het wereldwijd opererende JBT, ontwerpt, produceert en levert verwerkings- en sterilisatietechnologieën en vulsystemen aan drank- en voedselproducenten over de hele wereld.

Net als JBT Food & Dairy Systems met ons samenwerken?