Lely Groep

“Als internationaal familiebedrijf in de agrisector is Lely dagelijks bezig het leven van veehouders aangenamer te maken met innovatieve oplossingen en gerichte services. Innovatie is de ruggengraat van ons bedrijf. Oplossingen die gaan van ruwvoerwinning op het land tot melk in de tank. Advies voor het slim inrichten van het melkveebedrijf met gebruik van managementsystemen. Hierbij worden we geleid en geïnspireerd door onze visie en de wensen en keuzes van onze klanten. Onze R&D-afdelingen spelen een sleutelrol in onze innovatiekracht. We besteden 6% van onze omzet aan productontwikkeling. Sinds onze oprichting in 1948 hebben we al diverse baanbrekende producten op de markt gebracht die de agrarische sector ingrijpend veranderd hebben, zoals de automatische melkrobot.

“Ons succes is het succes van een organisatie die voortdurend bezig is om alle mogelijkheden tot innovatie te verkennen en op te pakken. Ons succes is ook het succes van Leap, dat ons ondersteunt bij het detecteren en benutten van subsidiekansen om onze innovatiekracht optimaal op peil te houden”

Met de komst van Leap zijn we veel beter in staat om alle subsidiekansen uit te nutten. Leap regelt van a tot z al onze subsidieaanvragen. Ook waar het gaat om niet direct voor de hand liggende subsidieregelingen. Daardoor zijn onze aanvragen niet alleen inhoudelijk beter (zo behaalde in 2015 een succesvolle aanvraag voor de SBIR regeling een eerste plaats in de ranking van de beoordeling), regelingen worden ook beter benut. Met alle prettige gevolgen van dien voor onze innovatiekracht.”

Over Lely Groep

Lely Groep is wereldwijd actief in de agrisector. Met als doel om met innovatieve oplossingen en gerichte services het leven van veehouders waar dan ook aangenamer te maken. Het epicentrum van al haar activiteiten: de eigen Lely Campus in Maassluis.

Net als Lely Groep met ons samenwerken?