Matrixian Group

¨Leap is niet zo maar ons subsidiebureau, Leap is met recht onze subsidieadviseur. Met overzicht van en inzicht in het hele spectrum van stimuleringsmaatregelen. Bovendien is Leap thuis in onze wereld, de wereld dus van automatisering, it en data. Leap spreekt onze taal. Wij begrijpen elkaar.

¨Het grote pluspunt van Leap is dat het én het hele spectrum van stimuleringsmaatregelen overziet én onze taal spreekt¨

– Luke Liplijn, founder Matrixian Group

 

De combinatie van aan de ene kant brede subsidiekennis en -ervaring en aan de andere kant specifieke markt-, ja zelfs bedrijfskennis stelt Leap in staat om in te zoomen op en te profiteren van elke voor ons geschikte stimuleringsregeling.

Over profiteren gesproken… Dat Leap zo goed is ingevoerd is in wie wij zijn en wat wij doen zie je ook terug in onze subsidievoorstellen en -aanvragen. Deze zijn nu inhoudelijk veel sterker. En, niet onbelangrijk, ze scoren daardoor ook veel beter bij de instanties die ze moeten beoordelen.

Ja, al met al heel prettig, de samenwerking met Leap. En nuttig, heel nuttig. Want mede dankzij Leap komen heel wat van onze innovatieve projecten veel beter uit de startblokken.¨

 

Toegepaste subsidie- en financieringsregelingen

– WBSO
MIT

 

Over Matrixian Group

De Matrixian Group in Amsterdam ontwikkelt technologie om data te ´vertalen´ in voor organisaties betrouwbare, waardevolle en niet zelden vitale informatie. Daarmee kunnen deze organisaties (profit en non-profit / klein en groot) slimme(re) keuzes maken in thema’s als de energietransitie, ´the last mile´ en – voor bijvoorbeeld banken en verzekeraars – ken je klant. Waardoor ze kansen beter benutten en risico’s voorkomen.

Simon Zomerdijk

Net als Matrixian Group met ons samenwerken? Neem contact op:

Simon Zomerdijk
Managing Consultant

Mail s.zomerdijk@leap.nl