Nyink B.V.

“Zo zie je maar weer dat ze heel nuttig kunnen zijn, oude klasgenoten. Want Jesse Bekke, nu onze Consultant bij Leap, zat vroeger bij mij in de klas. Op de havo van de Marianum Scholengemeenschap in Groenlo. Jaren later klopt hij ineens bij ons aan. Hij wist dat wij nogal wat doen aan de ontwikkeling van innovatieve producten en tipte ons over subsidiemogelijkheden.

“De WBSO, en dus ook Leap, maakt het ons makkelijker, stimuleert ons om onze innovativiteit alle ruimte te geven.”

– Peter Nijhuis, mede-directeur en mede-eigenaar bij Nyink.

 

Wij hadden in het verleden wel eens wat gelezen en gehoord over de WBSO, maar daar bleef het bij. Bovendien, wij hebben het al druk genoeg met ons ‘gewone’ dagelijkse werk.

Hoe dan ook: een paar jaar terug zijn wij met Leap het traject voor het aanvragen van een subsidie in het kader van de WBSO aangegaan. Met succes, want de aanvragen zijn inmiddels al meerdere keren gehonoreerd. Wat dat voor ons betekent? Dat we ons, niet in de laatste plaats geholpen door belastingtechnisch financieel voordeel, nog meer, nog beter kunnen storten op het doorontwikkelen van onze producten. Om zo te komen tot nieuwe toepassingen en nieuwe producten. Ja, de WBSO (mede dankzij Leap) maakt het ons makkelijker, stimuleert ons om onze innovativiteit alle ruimte te geven.”

Over Nyink

Nyink in Groenlo ontwikkelt en realiseert akoestische schermen, panelen en scheidingswanden voor een veelheid aan toepassingen op de werkvloer en de werkplek.

Net als Nyink met ons samenwerken?