Pas Reform B.V.

“Als wij ergens de meerwaarde van Leap hebben ervaren, dan was het bij het smeden van een consortium van maar liefst zeven partners. Ga er maar aan staan, zoveel verschillende marktpartijen bundelen en daar, ingebed in de meest geschikte subsidieregelingen, een succesvol innovatief geheel van maken.

“Mede dankzij Leap hebben wij een krachtig consortium kunnen smeden”

– Wouter Heideman, Director of Operations Pas Reform

Het onderstreept ook in hoeverre Leap voor ons van strategisch belang is. Want los van de concrete kostenbesparing die ze opleveren, stellen de subsidies die wij dankzij Leap in de wacht slepen ons juist in staat om dat te zijn wat we echt zijn: innovatief.

Het klinkt misschien heel cliché, maar het is de waarheid: in tien jaar samenwerking is Leap voor ons uitgegroeid tot een daadwerkelijke partner. Een partner die schatten aan expertise koppelt aan een heldere, snelle en vooral concrete manier van communiceren. Precies zoals wij het willen hebben!”

Over Pas Reform

Pas Reform is al sinds 1919 wereldwijd actief in pluimvee boerderijtechnieken. In die periode van krap een kleine eeuw heeft het bedrijf zich binnen haar werkgebied ontpopt tot dé autoriteit en kennisinstituut. De technologie van Pas Reform is geënt op voor broed- en uitkommachines en op broederijautomatisering  en –klimaatcontrollers.

Net als Pas Reform met ons samenwerken?