Remeha B.V.

“Wij werken al heel wat jaar samen met Leap. Samen, inderdaad, want er is echt sprake van wisselwerking. Klantgerichtheid, meedenken… Het zijn bij Leap geen loze kreten. Zo houden zij ons als geen ander scherp waar het gaat om ontwikkelingen in ‘subsidieland’ die voor ons interessant zouden kunnen zijn. Zodat wij daar de meest geijkte innovatieve projecten aan kunnen koppelen.

Tegelijk realiseert Leap zich dat Remeha vooral wordt gedreven door en vanuit innovatie. Subsidie aanvragen enkel vanuit financieel oogpunt,  een business case valide maken dankzij een subsidie, oké, maar er moet altijd wel een match bestaan met onze lopende innovatieprojecten. Leap weet dat. En vindt dan ook altijd de juiste balans tussen het innovatieve en het financiële aspect.

Wat de samenwerking met Leap ons heeft opgeleverd? Heel wat mooie projecten. En een prima WBSO-administratie. Plus natuurlijk een jaarlijkse heldere inventarisatie  van de subsidieregelingen, met een eventuele match met onze projecten.”

Over Remeha

Remeha maakt deel uit van BDR Thermea Group BV, een internationaal toonaangevende producent en distributeur van innovatieve verwarmings- en warmwatersystemen. Binnen de groep is Remeha hét ‘competence centre’ waar het gaat om HR-gastechnologie.

Qua subsidie is voor Remeha onder meer de SBIR-call rond het thema ‘variabele gassamenstelling’ benut.

Net als Remeha met ons samenwerken?