Royal Eijkelkamp B.V.

“Al meer dan acht jaar maken wij gebruik van de expertise van Leap. Expertise inderdaad, want los van dat het een tijdrovende aangelegenheid is, is het echt een vak apart, het succesvol realiseren van subsidietrajecten. Dat doet Leap voor ons bedrijf als geheel én voor onze Eijkelkamp Foundation, meer in het bijzonder voor het project De Water Ondernemer. Daarvoor is een subsidieaanvraag ingediend in het kader van het Fonds Duurzaam Water. Met succes, zonder meer, want er is maar liefst een bedrag van net iets meer dan één miljoen euro binnengehaald. Daarmee heeft het project De Water Ondernemer een pracht ‘boost’ gekregen. Met als gevolg dat we voor nog meer mensen in Benin schoon water kunnen verzorgen. O zo belangrijk voor de volksgezondheid daar. In het algemeen en voor heel veel kinderen in het bijzonder.

“Subsidies zijn niet alleen voor ons een steun in rug, ze helpen ons ook de mensen in Benin te helpen!”

– Fons Eijkelkamp, eigenaar Royal Eijkelkamp

Bovendien hebben we samen met Leap (dat inmiddels ook sponsor van het project is) ook een plan klaar liggen om 40 werkloze, liefst vrouwelijke afgestudeerden te ondersteunen bij het opzetten van hun eigen wateronderneming. Om daarmee de plattelandsbevolking van Benin letterlijk en figuurlijk dichterbij veilig drinkwater te brengen.”

Eijkelkamp_2015_Foundation

Over Royal Eijkelkamp

Royal Eijkelkamp bestaat uit Eijkelkamp Soil & Water, Eijkelkamp SonicSampDrill, Eijkelkamp Academy en de Eijkelkamp Foundation. Royal Eijkelkamp is wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 90 landen en gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en levering van oplossingen op het gebied van bodem- en waterprojecten. De wereld waarin Royal Eijkelkamp opereert, is de wereld van landdegradatie, voedselzekerheid, verstedelijking, vervuiling, landontwikkeling en natuurlijke hulpbronnen. Voor Royal Eijkelkamp zijn met het oog op innovatie en duurzaamheid subsidies gerealiseerd in het kader innovatie van onder meer WBSO, SLIM, EFRO, DHI, EIA en MIT. Voor de Eijkelkamp Foundation is een subsidie verkregen van het Fonds Duurzaam Water; dit voor het project de Water Ondernemer.

Net als Royal Eijkelkamp met ons samenwerken?