Schmits Chemical Solutions B.V.

“Onze samenwerking met Leap beslaat al weer bijna acht jaar. Als ik hem zou moeten typeren, dan zou ik zeggen: prettig en efficiënt. Zo werken wij, zo werkt Leap. En dat werkt prima. Om te beginnen vergroot ons partnership de kans van slagen van elke subsidieaanvraag. Bovendien, los van het feit dat wij natuurlijk met geen mogelijkheid alle benodigde subsidie-expertise in eigen huis kunnen hebben, is Leap als geen ander toegerust om ons juist op dat punt volledig te ontzorgen.

“Prettig en efficiënt, zo werken wij, zo werkt Leap ook!”

– Jurgen Bolscher, Managing Director Schmits Chemical Solutions

Juist dat ontzorgen is belangrijk, om niet te zeggen essentieel voor een bedrijf als het onze. Want ook al zouden we ook zonder subsidies zonder meer levensvatbaar zijn en blijven, de mate waarin wij innovatief kunnen (en moeten) zijn, wordt toch een voor een belangrijk deel mede bepaald door hoeveel subsidie we samen met Leap los kunnen krijgen.”

Over Schmits Chemical Solutions

Schmits Chemical Solutions is van oudsher gespecialiseerd in de ontwikkeling en de productie van chemische stoffen in producten voor toepassingen in onder meer textiel en reinigingsmiddelen. Inmiddels ligt de focus van het bedrijf zich volledig op het duurzaam produceren en ontwikkelen van milieuvriendelijke watergebaseerde chemische samenstelling. Daardoor levert het bedrijf ook meer en meer maatwerkoplossingen voor andere sectoren binnen de industrie. Zo ontwikkelt het bijvoorbeeld een biologische coating voor onkruidbestrijding in de land- en tuinbouw.

De subsidieregelingen waarvan Schmits mede dankzij Leap van profiteert zijn: de MIT-regeling, EFRO en de Overijsselse regeling Innovatie Agro & Food.

Net als Schmits Chemical Solutions met ons samenwerken?