Total Reality B.V.

¨Tot Leap ons in 2017 benaderde waren subsidies voor ons eigenlijk een blinde vlek. Deden wij niets aan. Wisten wij niet veel of in elk geval veel te weinig van. Natuurlijk, wij hadden daar in principe best zelf werk van kunnen maken, maar wij zijn inmiddels heel blij dat wij daar niet aan zijn begonnen.

Want als wij van de samenwerking met Leap iets hebben geleerd, dan is het dat het een vak apart is, de wereld van de subsidie- en de financieringsregelingen. Waar je, zoals Leap dus, echt helemaal in thuis moet zijn. En blijven.

Wat er allemaal niet bij komt kijken om ons, eerst voor Twinsense en inmiddels vooral voor spin-off Total Reality, compleet te ontzorgen over de volle breedte van voor ons kansrijke subsidies en financieringen?! Want dat doet Leap. Van het allereerste meedenken met en adviseren over subsidieprojecten met potentie tot en met het van a tot z administratief afwikkelen daarvan.

 

¨In een innovatieve branche als de onze maken subsidie- en financieringsregelingen, maakt Leap dus het verschil tussen potentieel kansrijke projecten wel of niet goed van de grond krijgen.¨

– Maurice Kruse, oprichter Twinsense en Total Reality

 

Kun je nagaan hoeveel tijd, geld en energie Leap ons al heeft bespaard. En vooral hoeveel Leap ons inmiddels al heeft opgeleverd. Ja, je mag Leap wat ons betreft zonder meer bestempelen als een succesfactor voor onze ontwikkeling. Want zeker in een innovatieve branche als de onze maken subsidie- en financieringsregelingen, maakt Leap dus het verschil tussen potentieel kansrijke projecten wel of niet goed van de grond krijgen.¨

 

Over Total Reality


Total Reality, een spin-off van Twinsense met vestigingen in Enschede en Amsterdam, biedt VR & AR oplossingen in de gehele Industry Life Cycle. Het bedrijf is een toonbeeld van innovativiteit en maakt deel uit van de Industrial Reality Hub.

Net als Total Reality met ons samenwerken?