VMB Automation B.V.

¨Wij zijn nu al meer dan 10 jaar, zo´n beetje vanaf het allereerste uur van Leap dus, klant bij Leap. Dat wij meer dan tevreden zijn over de samenwerking laat zich dan ook makkelijk raden. Want die heeft ons in tal van opzichten veel gebracht. Zowel waar het gaat om onze projecten als om onze eigen bedrijfsvoering.

¨Zonder subsidies, zonder Leap dus, hadden wij als bedrijf niet zo´n versnelling in onze ontwikkeling doorgemaakt.¨

– Arie Verhoeven, oprichter/directeur van VMB Automation

 

Wat betreft dat laatste noem ik de bouw van ons nieuwe pand. Leap heeft ons daarbij bijvoorbeeld prima door het subsidietraject met betrekking tot warmtepompen geloodst. En meer onlangs hebben ze ons in het kader van de energietransitie ook met raad en daad bijgestaan bij de aanschaf van zonnepanelen.

Onze samenwerking is heel hecht. Wij trekken echt samen op. Stippelen samen onze (innovatie)strategie uit. Waar zich voor ons ook maar iets van een subsidiekans aandient, wordt dit door Leap gesignaleerd. En als het ook maar even kan, wordt die kans gegrepen.

Het grote voordeel van Leap is dat ze, in het bijzonder natuurlijk het HighTech SpecialistenTeam binnen Leap, onze wereld kennen en onze markt snappen. Ze zijn zich dan ook als geen ander bewust van hoezeer ons succes en onze toekomst mede worden bepaald door onze innovatiekracht. En die innovatiekracht, ja, die wordt dankzij subsidies alleen maar krachtiger.

Of wij zonder subsidies, zonder Leap dus, ook het mooie bedrijf waren geworden dat wij nu zijn? Ja, dat denk ik wel. Maar of wij de versnelling in onze ontwikkeling dan ook hadden doorgemaakt? Nee, daar hebben subsidies, daar heeft Leap, zeker positief aan bijgedragen.¨

Over VMB Automation

VMB Automation – met vestigingen in Hendrik Ido Ambacht, Eersel en Barneveld – ontwikkelt hard- en software voor besturingstechnieken. Ze doet dat voor tal van opdrachtgevers in sectoren als on- en offshore, olie en gas, agro, food en watermanagement. De rode draad in alles wat VMB Automation ontwikkelt en realiseert is ´smart industry´, lees innovatie, innovatie en nog eens innovatie.

Net als VMB Automation met ons samenwerken?