12-16 november: openstelling ESF regeling!

De subsidieregeling ESF-Regeling, Duurzame Inzetbaarheid: bedrijven/instellingen is weer opengesteld. Er zijn nog aanvragen in te dienen in de tijdvakken 12 t/m 16 november 2018 en 8 t/m 12 april 2019. Deze subsidie is bedoeld voor projecten die bijdragen aan gemotiveerde en productieve werknemers die gezond blijven en daardoor duurzaam inzetbaar zijn.

Meer weten? Leap heeft veel ervaring met ESF-projecten en helpt u hier graag mee!

Neem contact op over de ESF

Besteding subsidie

De subsidie kan besteed worden aan het inhuren van een externe adviseur. De hieraan verbonden kosten, die tussen de € 12.000 en € 25.000 mogen liggen, worden dan voor 50% vergoed. Het moet gaan om projecten die zich richten op bewustwording, sociale of gezondheidsmatige aspecten van medewerkers, zodat zij tot aan hun pensioen betrokken en vitaal aan het werk blijven. In dit kader is subsidie mogelijk voor projecten die:

  • Gezond en veilig werken bevorderen;
  • Een leven lang ontwikkelen bevorderen;
  • Interne mobiliteit van werkenden stimuleren;
  • Een flexibele werkcultuur bevorderen.

Wilt u een project starten?

Wilt u duurzame inzetbaarheid bevorderen en overweegt u een project op dit gebied? Wij kunnen u daarbij helpen en denken graag met u mee! U kunt bij ons terecht voor begeleiding van het hele traject; van toetsing van de subsidiemogelijkheden tot en met de einddeclaratie van de projecten.

Neem contact op over de ESF