Een SLIM bedrijf zet 1 maart in zijn agenda!

De volgende openstelling voor de SLIM-regeling is namelijk van 1 t/m 30 maart. Heeft u een mkb-bedrijf en bent u in 2023 van plan om tijd of middelen te investeren in het leren en het ontwikkelen van uw medewerkers? Dan is deze regeling een aantrekkelijke vorm van subsidie waarmee u tot € 25.000,- per project kan ontvangen.

Zo kunt u met de SLIM-subsidie bijvoorbeeld intern trainingsmateriaal (laten) ontwikkelen, de HR-cyclus opzetten of verbeteren, of een ontwikkelplan maken voor de organisatie en uw medewerkers. Dit zijn enkele voorbeelden van projecten waar wij eerder € 25.000,- subsidie voor hebben gerealiseerd. Laat u daar echter niet door beperken: de SLIM-regeling is breed opgezet en biedt ondersteuning voor vrijwel elk project dat de leercultuur en het leven lang ontwikkelen in het bedrijf verbetert.

Leap helpt u graag bij het op tijd indienen van de SLIM-aanvraag én bij het verhogen van de slagingskans van uw SLIM-project. Met al honderden succesvolle SLIM-aanvragen in onze portefeuille ontzorgen wij u graag. Wij kunnen uw project toetsen op haalbaarheid en slagingskans en kunnen de subsidieaanvraag voor u schrijven en indienen.

Meer informatie lezen over de SLIM-subsidie, en op eenvoudige wijze zien of deze subsidie geschikt is voor uw bedrijf? Op deze pagina hebben wij een duidelijk overzicht voor u gemaakt.

Ziet u kansen of mogelijkheden in de SLIM-regeling, of wilt u een projectidee toetsen? Dan is het belangrijk hier snel mee aan de slag te gaan, gelet op de openstelling op 1 maart. Neem dan vooral contact op met ons, wij helpen u graag!

Leap Subsidie Specialisten

MEER WETEN?

We helpen u graag verder,
neem contact op met:

 

BJÖRN VERSTRAATE

Senior Consultant

Mail b.verstraate@leap.nl024-711 33 49