Het vluchtpad der innovatie

Ilson Sanders

Ontdek hoe de Griekse legende van Icarus wordt gebruikt als analogie voor de “Valley of Death” in het innovatietraject. Lees hoe een subsidietraject een vluchtpad kan bieden voor haalbare en vernieuwende innovaties, en hoe het kan helpen bij het verkrijgen van steun en financiering voor uw project. Ilson Sanders neemt u mee in de column in Kijk op Oost Nederland.

HOOGTEPUNTEN

In de column komt veel interessants naar voren, waaronder:

  • Wat heeft de legende van Icarus te maken met het lanceren van innovaties?
  • Subsidietrajecten zijn een waardevol hulpmiddel om steun te verkrijgen en een realistisch vluchtpad voor innovaties te waarborgen.
  • Het benadrukken van het belang van het overwegen van technische haalbaarheid, gedegen marktonderzoek en alternatieve plannen (B, C en D) voor een succesvol subsidietraject.

LEAPS AANDEEL

Bij het lanceren van eigen innovaties die ook interessant kunnen zijn voor bedrijven in dezelfde branche, kan Leap helpen! Hoe? Subsidies als WBSOMIT en EIC kunnen ondersteunen bij projecten binnen uw bedrijf.

En wilt u na het lezen van dit artikel snel aan de slag met de projecten door middel van een subsidie-aanvraag? Kom dan snel in contact met ons team.

Benieuwd naar de hele column van Ilson? Lees het hier op Kijk Op Oost Nederland.