Leap lanceert WBSO-app voor iOS en Android

Subsidie aanvragen - Leap subsidieadvies

Houdt u zich bezig met innovatie? Dan kan de WBSO-regeling interessant voor u zijn. Leap kan u helpen met de aanvraag en afhandeling van deze fiscale stimuleringsregeling. Om dit nog gemakkelijker te maken is er nu de WBSO-app voor iOS en Android. Speciaal door Leap ontwikkeld om het hele WBSO-traject te monitoren.

Van portal naar app

Eerder had Leap al de WBSO-portal ontwikkeld. Hierin konden online al veel WBSO-zaken geregeld worden; van de aanvraag tot aan het voeren van de administratie en de melding van de gerealiseerde uren en kosten. Nu is er dan ook een app met nog meer mogelijkheden.

Veel gemak tijdens WBSO-traject

Zowel de portal als de app bieden veel gemak tijdens het WBSO-traject. Vooral het snel en gemakkelijk registreren van gemaakte uren ervaren gebruikers als groot voordeel. Daarbij heeft u altijd inzicht in het complete projectdossier. De software is gebruikersvriendelijk en innovatief en wordt steeds doorontwikkeld.

Extra in de app

Naast alle voordelen die de portal al bood, levert de app nog extra’s. Behalve dat u op een simpele manier de uren kunt registreren voor alle relevante projecten, kunt u nu ook de voortgang van uw project vastleggen via de (foto)uploadfunctie. Bovendien vindt u op de app handige nieuwsberichten over uw (toekomstige) WBSO-aanvraag en een duidelijk overzicht van de status van uw WBSO-realisatie.

Download de apps

Bezoek de website van onze Leap WBSO portal om de app’s te downloaden.

Naar leapwbsoportal.nl