Leap stapt over op elektrisch rijden: profiteer mee!

Leap vindt duurzaam ondernemen erg belangrijk. Wij helpen niet alleen andere ondernemers, wij kijken ook hoe wijzelf een steentje kunnen bijdragen aan een duurzamere samenleving. Daarom stappen wij over op elektrische auto’s.

Eerst Leap

Eind oktober is het zover; dan worden de eerste elektrische auto’s geleverd. Wij kunnen niet wachten! Het gaat om twee stuks Hyundai Kona Electric en een Volkswagen e-Golf. Op elke vestiging van Leap levert een consultant zijn dieselleaseauto in en krijgt er een elektrische auto voor terug. Pure milieuwinst dus!

Wie volgt?

Goed voorbeeld doet volgen. Wilt u ook de stap maken naar elektrisch rijden? Wij helpen u graag een handje. Met de aanschaf van een elektrische auto bent u er nog niet, ook heeft u een laadpaal nodig. Deze is niet alleen handig voor uw eigen elektrische auto’s, maar ook voor die van uw relaties.

Leap helpt bij de subsidieaanvraag

Voor de aanschaf van een laadpaal kunt u subsidie krijgen via de Milieu Investeringsaftrek (MIA).

Om de transitie naar elektrisch rijden verder op weg te helpen, regelen wij gratis uw eerste subsidieaanvraag voor een (extra) elektrische laadpaal via de MIA-regeling. Zo werken wij samen aan een duurzamere wereld!

Interesse? Laat ons u terugbellen

Meer weten?