Uw online portal voor het complete WBSO-proces

Bent u een echte innovator? Een vernieuwer in hart en nieren? Dan is er voor u de WBSO, een subsidie voor bedrijven die technologische innovaties ontwikkelen. Voor de WBSO heeft Leap de onlineWBSO Portal ontwikkeld. De Leap WBSO Portal is de ideale online omgeving voor al uw WBSO-zaken. Van het aanvragen tot aan het melden van de gerealiseerde uren en kosten.

Voordelen

De voordelen van de Leap WBSO Portal zijn duidelijk: het WBSO-proces verloopt in alle opzichten correct en wordt zo efficiƫnt mogelijk en compleet conform de administratieve voorwaarden uitgevoerd. Optimaal rendement, minimale belasting!

Waarom zou u uw WBSO-proces uitbesteden aan Leap? Omdat wij de maximale WBSO-opbrengst weten te realiseren, met zo min mogelijk inspanning voor u dankzij onze WBSO Portal.

Subsidie aanvragen, subsidie adviesbureau, subsidies voor bedrijven, subsidie innovatie

Full Service

Leap staat voor full-service dienstverlening. Dit betekent dat we er niet op uit zijn om, heel kort door de bocht, even snel een aanvraag te scoren. Integendeel, wij streven er juist naar om te komen tot duurzame relaties met klanten. Het gaat ons er dus niet om alleen de beschikking binnen te halen, maar om er vooral voor te zorgen dat toegewezen subsidies daadwerkelijk verzilverd worden.

InloggenPlan een afspraak
LeapWBSOpreview

De complete portal voor WBSO

De Leap WBSO Portal is een complete applicatie waarin uw adviseur van Leap en ook alle medewerkers van uw bedrijf werken om de WBSO-administratie optimaal uit te voeren.

In de portal wordt alle correspondentie en verantwoording verwerkt. De medewerkers van uw bedrijf verwerken hun uren en inhoudelijke verantwoording terwijl de WBSO-projectleider van uw bedrijf kan sturen op de resultaten en voortgang.

Wij helpen u bij de implementatie. U kunt projecten beheersbaar verdelen in subprojecten en hieraan medewerkers koppelen. Wanneer een medewerker achter blijft in de registratie wordt hij/zij en u hiervan op de hoogte gebracht.

Zo werkt het

Referenties