Laatste subsidiekansen 2018

Subsidie aanvragen - Leap subsidieadvies

Subsidieaanbod 2018

Bent u benieuwd naar het subsidielandschap van 2018? Om het maximale te halen uit de voor u beschikbare subsidieregelingen, hebben wij het actuele subsidieaanbod en de daarbij behorende kansen in kaart gebracht.

Bekijk de subsidies »

Benieuwd of een subsidie aansluit op uw projectidee? Neem dan contact op met onze regeling verantwoordelijken, zij leggen u graag de mogelijke opties voor.

Subsidielandschap 2018:


 

ESF in 2018

Heeft u tenminste 2 medewerkers en wilt u uw medewerkers op de lange termijn duurzaam inzetbaar houden? Middels de ESF Duurzame Inzetbaarheid regeling stimuleert de overheid projecten die de duurzame inzetbaarheid van personeel vergroten.

Meer weten over de ESF? Neem contact op met Björn Verstraate om te sparren over uw projectidee.

Neem contact op met Björn
of bel 06-31995678


 

DHI in 2018

Bent u een MKB’er met internationale ambities? Dan kan de DHI (Demonstratieprojecten, Haalbaarheidsstudies en Investeringsvoorbereidingsstudies) regeling interessant voor u zijn. Deze stimuleringsmaatregel is in het leven geroepen om Nederlandse ondernemingen succesvol internationaal zaken te laten doen met DHI landen.

Meer weten over de DHI? Neem contact op met ons om te sparren over uw projectidee.


 

SDE+ in 2018

Produceert u hernieuwbare elektriciteit of hernieuwbaar gas? Dan is er de Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie (SDE+) die het verschil in kostprijs tussen grijze en groene energie over een periode van 8, 12 of 15 jaar compenseert.

Meer weten over SDE+? Neem contact op met ons om te sparren over uw projectidee.


 

SME-Instrument in 2018

Bent u een start-up of MKB’er en heeft u behoefte aan innovatief technisch onderzoek en/of ontwikkeling om de sterke ambitie naar ontwikkeling, groei en internationalisatie van uw organisatie invulling te geven? Dan is er voor u de Europese stimuleringsmaatregel SME-instrument binnen het Horizon 2020 programma.

Meer weten over SME-Instrument? Neem contact op met ons om te sparren over uw projectidee.


 

FTI (Horizon 2020) in 2018

Heeft u een nieuw product dat zich in de demonstratiefase begeeft en wilt u uw time-to-market verkorten? De Fast Track to Innovation (FTI) regeling van het Horizon 2020 programma geeft uw innovatieve product het laatste zetje naar de Europese markt.

Meer weten over Horizon 2020? Neem contact op met ons om te sparren over uw projectidee.