Loopduur
Subsidie
Doorlopend
Type
Bijdrage
Bedrag
Type
subsidie
Regionaal

Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO-programma)


OP Noord

Is uw MKB-bedrijf gevestigd in een van de noordelijke provincies van Nederland – om precies te zijn in Groningen, Friesland of Drenthe – en zet u in op innovatie en/of een koolstofarme economie? Dan komt het EFRO-programma, een EFRO-subsidie dus in het kader van EFRO OP Noord (voluit Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling Operationeel Programma Noord-Nederland) als geroepen.

OP Oost

Bent u in Overijssel en/of Gelderland in samenwerking met andere ondernemers of met een kennisinstelling bezig met het ontwikkelen van een, in algemene zin, innovatief product? Of behelst de samenwerking een project waar het specifiek gaat om het realiseren van CO2-reductie? Dan is financiering vanuit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling Operationele Programma voor Overijssel en Gelderland, kortweg EFRO OP Oost, interessant voor u!

OP West

Wilt u investeren in uw bedrijf? Werkt u aan het versterken van onderzoek, technologische ontwikkeling of innovatie? Ondersteunt u de omschakeling naar een koolstofarme economie, of levert u een belangrijke bijdrage aan de werkgelegenheid en arbeidsmobiliteit in uw regio? Dan kan het programma Kansen voor West II wel eens interessant voor u zijn. Kansen voor West II is het samenwerkingsverband van de Randstadprovincies (Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland) en de grote steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

OPZuid

Draagt u als MKB-ondernemer in Limburg, Noord-Brabant of Zeeland via innovatieve initiatieven bij aan versnelling van de economische ontwikkeling in Zuid-Nederland? Dan zou de OPZuid-subsidie wel eens interessant voor u kunnen zijn.

MEER WETEN??

We helpen u graag verder,
neem contact op met:

 

Claudi van der Vegt

Senior Consultant

c.vandervegt@leap.nlBel ons