Type
Bijdrage
Bedrag
Type
subsidie
Regionaal

Subsidiekans ontdekken?

Wilt u weten hoe Leap u met deze subsidiekans kan helpen?

Of bel ons direct: 024 711 33 49

VIDA-regeling

Werkt u als MKB-er aan innovaties in de Europese food sector, met een sterke focus op beter omgaan met water, voedsel en energie door middel van Key Enabling Technologies (sleuteltechnologieën)? Houd dan ook in 2021 goed in de gaten welke mogelijkheden het VIDA-platform nog kan bieden.

 

Doel van de VIDA-regeling:

VIDA is een 3-jarig Europees project (2018-2021) binnen Horizon 2020. VIDA heeft als doel de implementatie van nieuwe oplossingen in de voedingssector, die het gebruik van water en energie verminderen, te versnellen met behulp van sleuteltechnologieën zoals micro-, nano- en biotechnologie.

 

Interessante subsidies voor bedrijven in de Agri & Food sector

Wie kan van de VIDA-regeling gebruikmaken?

MKB-bedrijven kunnen in aanmerking komen voor subsidie. Tot op heden waren er mogelijkheden voor individueel aanvragen van een voucher, tot subsidie voor innovatieve samenwerking tussen MKB-ers.

Meer recent was er bijvoorbeeld de mogelijkheid om externe kosten voor een diversiteit aan activiteiten te subsidiëren. Denk hierbij aan de inhuur van kennis rondom IP, marktonderzoek, technische ondersteuning. Wij informeren natuurlijk of en wanneer er zich nog nieuwe kansen voordoen in 2021.

 

Klantcase VIDA-regeling: Wafilin Systems

Wij hielpen onze klant Wafilin Systems van afgewezen aanvraag naar € 250.000,- verzilverde EU-subsidie. Wafilin’s R&D Manager, Jos van Dalfsen, vertelt u graag over het succesvolle subsidietraject met Leap.

Bekijk hier de uitgebreide klantcase: “Van afgewezen aanvraag naar € 250.000,- EU subsidie”

MEER WETEN?

We helpen u graag verder,
neem contact op met:

 

Thomas Boerrigter

Managing Consultant

t.boerrigter@leap.nlBel ons