Meet Team Office Management!

Subsidie specialisten

Ze zijn de duizendpoten in de organisatie, ze begroeten als eerste de medewerkers en gasten terwijl ze door de deur lopen. Ze werken aan een comfortabele en gastvrije werkomgeving.

Maar het werk van een Office Manager gaat natuurlijk veel verder dan alleen het begroeten van gasten of het repareren van het koffiezetapparaat, het team speelt een essentiële rol binnen de organisatie. Vandaag maken we kennis met Team Office Management bij Leap en schrijven zij over de ins en outs van hun werkzaamheden.

 

 

Een dag in het leven van…

 

Charissa Hendriks | Office Manager

“Tevreden collega’s om mij heen, daar krijg ik energie van. Geen dag is hetzelfde en dat is wat ik juist zo leuk vind.”

De dag begint al vroeg. Het eerste half uur wordt vaak besteed aan elkaar bijpraten terwijl de eerste kop koffie/thee wordt gezet. Mijn mail is het eerste wat ik bijwerk. De rest van de ochtend varieert van het opstellen van klantovereenkomsten tot het inplannen van klantafspraken.

We lunchen elke middag gezamenlijk. Gezondheid vind ik erg belangrijk. Zelf eet ik vegetarisch en neem vaak mijn eigen “prakje” mee. Mezelf ontwikkelen is tevens iets wat ik hoog in het vaandel heb staan. Momenteel ben ik bezig met het volgen van de opleiding Personeelsmanagement HRM.

Ik pak steeds meer HR gerelateerde zaken op binnen Leap, iets waar ik veel voldoening uit haal.

c.hendriks@leap.nl | Bekijk Charissa’s LinkedIn profiel

 

 

Karlijn Thijssen | Senior Office Manager

“Als Office Manager bij Leap blijf ik mijzelf uitdagen.”

De ene dag ben ik bezig met het wagenpark, IT-zaken en de administratie en de volgende dag plan ik afspraken in, bel ik met verschillende leveranciers en ondersteun ik bij marketing vraagstukken. Het takenpakket van het Office Managementteam is zeer divers waardoor wij ons niet hoeven te vervelen.

Mijn uitdaging op dit moment is de livegang van de nieuwe website! Dit vind ik erg leuk om te doen en ik leer hier ook nog eens wat van. Dat houd mij scherp! Als marketingondersteuner word ik meegenomen in de creatieve wereld van marketing & communicatie, waar we veel vette dingen aan het bedenken zijn voor Leap.

k.thijssen@leap.nl | Bekijk Karlijn’s LinkedIn profiel

 

 

Zoë Moors | Junior Office Manager

“Alone we can do so little, together we can do so much.”

Ik zal jullie eens meenemen in mijn werkdag als Junior Office Manager bij Leap! De ochtend begint voor mij met het ‘klaarmaken’ van het kantoor. Brood en beleg ontdooien voor de lunch, het koffiezetapparaat aanzetten en de vaatwasser uitruimen. Daarna start ik mijn computer op en check ik alle binnengekomen mail onder het genot van een lekkere kop koffie of thee.

Vervolgens ga ik aan de slag met alle binnengekomen post, dit wordt bij ons altijd de dag dat het binnen gekomen is zo snel mogelijk verwerkt. Dit is van essentieel belang, ook voor de communicatie met de klant! Ook ben ik verantwoordelijk voor het inkomende telefoonverkeer, ik zal jullie altijd doorverbinden met de juiste persoon binnen Leap.

De lunch is een gezellig moment van de dag. We eten altijd met iedereen samen aan een grote tafel. Deze lunch faciliteer ik ook; ik bestel alle boodschappen en regel het brood. Tussen al deze zaken door is het inplannen van afspraken en notuleren bij vergaderingen mij niet vreemd.

Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik een deel uit mag maken van het Office Managementteam bij Leap. Hier krijg ik de kans om op mijn eigen tempo en manier te groeien binnen het vak. Zoals mijn quote al zegt: “Alleen kom je ver, maar samen kom je verder!”.

info@leap.nl | Bekijk Zoë’s LinkedIn profiel

Meer weten?