Leap vraagt uw Innovatieve R&D subsidies aan

Innovatie subsidies zijn financieringen die door overheden (of semi-overheidsinstellingen) worden verstrekt aan bedrijven of onderzoeksinstellingen om innovatieve projecten te steunen. Is uw bedrijf of onderzoeksinstelling bezig met het realiseren van innovatieve ideeën en projecten die bijdragen aan de economie, wetenschap of samenleving? De Innovatieve R&D subsidies kunnen u zeker een zet in de goede richting geven. Wilt u de aanvraag van deze subsidies uit handen geven? Maak gebruik van Leap’s expertise op het gebied van innovatie subsidies.

 

WAAROM U WILT INVESTEREN IN R&D

Een goede afdeling Research & Development (R&D) is belangrijk omdat het de motor is achter innovatie en nieuwe productontwikkeling binnen een bedrijf. R&D speelt een cruciale rol in het verbeteren van bestaande producten en tegelijkertijd het ontwikkelen van nieuwe producten en technologieën die aansluiten bij de veranderende behoeften van de markt én de klant. Hierdoor loopt uw bedrijf altijd voor op concurrenten. Kortom, een sterk R&D programma is van groot belang voor de langetermijnstrategie en groei van uw bedrijf. Met de juiste innovatieve R&D subsidies maakt u deze belofte waar. 

Benieuwd welke regelingen u het beste kunt aanvragen voor uw bedrijf? Zoek niet verder naar een geschikte partner. Leap helpt u met uw innovatie & R&D subsidies. Wist u dat u ook voor duurzaamheidssusidies en internationaliseringssubsidies bij ons terecht kunt? Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf. De specialisten van Leap staan voor u klaar.

 

OP WELKE MANIEREN KUNT U BIJSCHOLEN?

De juiste subsidies, zoals de bekende WBSO of hieronder benoemde MIT-subsidie, kunnen R&D afdelingen helpen verbeteren door extra financiële middelen te bieden voor onderzoek en ontwikkeling. Dit kan het mogelijk maken om meer projecten op te zetten, nieuwe technologieën te ontwikkelen, wetenschappelijk onderzoek te bekostigen en nieuwe producten of diensten op de markt te brengen. Op deze manier kunnen de innovatie subsidies bijdragen aan de groei en verbetering van de R&D afdeling. 

 

DEZE SUBSIDIES KUNNEN U HELPEN

Om als bedrijf te groeien en de ontwikkeling voort te zetten, zijn er verschillende subsidies die u kunt aanvragen. Zo staan onderstaande subsidies bekend als veel aangevraagde innovatieve R&D subsidies:

  • WBSO-subsidie: de Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk (ook wel S&O-subsidie genoemd) is dé fiscale stimuleringsregeling en daarmee dé subsidie voor innovatie in Nederland. De WBSO-subsidie heeft de vorm van een afdrachtvermindering op uw loonheffing/premie volksverzekeringen. 
  • MIT-subsidie: de MIT-regeling is een steun in de rug voor mkb-ondernemingen die, al dan niet in samenwerking met andere organisaties, werken aan technologische vernieuwingen die leiden tot nieuwe producten, diensten of nieuwe processen. Dit is onderverdeeld in MIT haalbaarheid en MIT R&D-samenwerking:
  • EFRO-subsidie: dit is één van de Europese structuurfondsen ter ondersteuning van Europese afspraken. De EFRO is onder andere bedoeld om de belangrijkste regionale onevenwichtigheden in de EU te balanceren, gericht op de ontwikkeling van groene en slimme technologische innovaties waarmee ook buiten de regio grote impact gerealiseerd kan worden.

 

LEAP HELPT BIJ INNOVATIE R&D SUBSIDIES

Welkom bij Leap, The Innovation Agency. Wij zijn een adviesbureau dat gespecialiseerd is in financiering, subsidies en innovaties voor Nederlandse technologiebedrijven. Wij zijn actief op zowel regionaal, nationaal als Europees gebied. Hierbij dus ook op het gebied van innovatie R&D subsidies. Voor diverse sectoren, waaronder High Tech, behalen wij met een branchespecifieke en strategische aanpak het maximale rendement. Dit met het doel de innovatiekracht van uw bedrijf zo hard mogelijk te laten groeien. In meer dan 15 jaar hebben wij al 20.000 innovatietrajecten geboost. Is uw organisatie de volgende?

Ons team zet zich met veel passie voor technologie en innovatie in om relevante subsidiemogelijkheden in beeld te brengen. Benut uw subsidiepotentieel optimaal. Onze gedreven specialisten hebben de expertise op het gebied van subsidies en wet- en regelgeving. Met een aantoonbaar (internationaal) trackrecord helpen wij ook u graag bij het verzilveren van het maximaal subsidiepotentieel. Benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor uw bedrijf op het gebied van innovatie en R&D? Maak snel een afspraak of vul de subsidiewijzer in. Ook de financieringscheck kan u inzicht geven. De specialisten van Leap staan voor u klaar.

Claudi van der Vegt

MEER WETEN?

We helpen u graag verder, neem contact op met:

CLAUDI VAN DER VEGT

Senior Consultant

Mail c.vandervegt@leap.nlBel 024-711 33 49