Leap lanceert de Leap WBSO Portal!

subsidieregeling

Leap WBSO Portal: optimaal rendement, minimale belasting

Wij melden met trots dat Leap de gebruiksvriendelijke WBSO Portal heeft gelanceerd! De WBSO Portal is het ideale online platform voor al uw WBSO-zaken omdat het is ingericht zodat het proces in alle opzichten correct en efficiënt verloopt. Dit zorgt voor optimaal rendement en minimale belasting.

Ga direct naar de Leap WBSO Portal! >>

Profiteer van alle gemakken van de Leap WBSO Portal

De Leap WBSO Portal biedt u veel praktische voordelen, uw WBSO administratie kon nog nooit zo eenvoudig! Uw S&O-medewerkers kunnen hun uren schrijven in de portal, en al uw documenten en gegevens slaat u centraal op in de portal.

De portal is erg gebruiksvriendelijk, al uw correspondentie rondom de aanvraag zit in de portal en iedere gebruiker heeft zijn eigen bevoegdheden. Daarbij wordt door de automatische herinneringen elke deadline gehaald.

Tot slot heeft u altijd direct contact met uw Leap-consultant. Uw persoonlijke consultant kan u helpen bij het monitoren van uw WBSO-traject en staat klaar voor al uw vragen.

Profiteer nu!

De WBSO Portal is gratis beschikbaar voor al onze klanten. Wilt u ook profiteren van een hoger WBSO-rendement en een efficiënte inrichting van uw bedrijfsprocessen? Neem dan gerust contact op met Leap via info@leap.nl of bel een van onze vestigingen.

Ga direct naar de Leap WBSO Portal! >>

Meer weten?