Leap WBSO Portal, binnenkort beschikbaar

De Leap WBSO Portal is de UNIEKE online administratieomgeving voor al uw WBSO-zaken. Vanaf het allereerste moment van aanvragen tot en met het melden van de gerealiseerde uren en de daarmee samenhangende kosten en uitgaven.

Alles wat er speelt rond uw WBSO-aanvraag faciliteert de portal:

  1. Tijdens de aanvraag deelt u uw input met uw Leap adviseur.
  2. U blijft op de hoogte van alle correspondentie inzake uw aanvraag.
  3. U registreert op één centrale plek uw uren, uw kosten en uitgaven en alle overige inhoudelijke informatie.
  4. U ontvangt op elk gewenst niveau overzichtelijke rapportages.
  5. Uw uren, kosten en uitgaven en BSN’s worden vanuit één helder overzicht gegenereerd.

Het waarom van de Leap WBSO Portal is duidelijk: ervoor zorgen dat WBSO-aanvragen in alle opzichten zo (administratief) correct en zo efficiënt als maar kan en compleet conform de voorwaarden worden ingediend.

De voordelen op een rij:

  1. Gebruiksvriendelijkheid: iedere gebruiker heeft zijn eigen bevoegdheden en ingevoerde data is 100% transparant voor de beheerder of tijdens een eventuele controle.
  2. Snelheid: het registreren van uren en het opbouwen van een inhoudelijk dossier was nog nooit zo eenvoudig; bovendien wordt het totale aanvraagproces in de portal opgeslagen, zodat u alle correspondentie altijd direct bij de hand heeft.
  3. Nooit meer iets vergeten: u kunt reminders instellen voor bijvoorbeeld urenregistratie en voor  specifieke deadlines; daardoor wordt uw interne proces nog beter gestroomlijnd.

Klik hier voor de WBSO portal en een sneakpreview van wat u mag verwachten.

Meer weten?