Pfister Weegtechniek B.V.

“Leap geeft mij het gevoel oprecht geïnteresseerd te zijn in mijn innovatievraag als ondernemer. Zo is deze vraag aan de hand van het door Leap ontwikkelde innovatie assessment expliciet gemaakt. Deze aanpak verdient wat mij betreft de voorkeur boven het toelichten van allerhande innovatiemodellen die pretenderen mij de weg naar succes te vertellen.
Ik ga ervan uit dat een bureau dat innovatie ‘ademt’ goed geïnformeerd is over toepasbare modellen en tooling en deze daar waar nodig gericht inzet.

“Mijn innovatievraag en niet een innovatiemodel centraal’’

– Bas van Leijsen, Directeur Pfister

 

Binnen Pfister denken wij na over de inzet van onze technologie in andere marktsegmenten. Praktijk is dat, hoewel het in elk managementoverleg ter tafel komt en getypeerd wordt als ‘hier moeten we wat mee’, dit punt toch niet de juiste aandacht krijgt.

Leap heeft ons handvatten gegeven om op een gestructureerde manier, parallel aan de uitvoering van onze bestaande activiteiten, te werken aan new business initiatieven.’’

Over Pfister

Pfister Weegtechniek B.V. (in 1996 opgericht als dochteronderneming van het wereldberoemde uit 1894 daterende Duitse Pfister) is marktleider in de Benelux waar het gaat om innovatieve en kwalitatief hoogwaardige weegbruggen met de modernste aanwijsapparatuur.

Sinds 2002 maakt Pfister deel uit van de Bilanciai Group, een van ’s werelds grootste leveranciers van industriële weegapparatuur.

Net als Pfister Weegtechniek met ons samenwerken?